Porin Seudun Merkonomit Ry
  Uutiset 

Uusin jäsentiedote: Jäsentiedote 4/2022

Seuraava tapahtuma: Parasta ennen, Ilmari Saarelainen 24.2.2023

ILMOITTAUTUMISET JA MAKSUT

Ilmoittautumiset yhdistyksemme jäsentapahtumiin joko sähköpostilla porinmerkonomit@gmail.com tai puh. 040 748 2450/Leila Kantonen.  Voit halutessasi jättää ääniviestin puhelimen vastaajaan tai lähettää teksti- tai Whatsapp-viestin.  HUOM! Yhdistyksemme tilinumero on muuttunut joulukuussa 2022, uusi numero on FI54 5700 8120 6997 10. Osallistumismaksujen viitenumerot tapahtumakohtaisesti.  

Tulevat tapahtumat:

PARASTA ENNEN, ILMARI SAARELAISEN ESITYS

Perjantai 24.2.2023 klo 19.00

Porin Teatteri, Hallituskatu 14, Pori

Superhauskassa "Parasta ennen" yhden miehen komediassa kuulet ikääntymisestä ihan kaiken. Kaksikymppisen elämässä tapahtuu paljon, eikö vain. Menet naimisiin, saat lapsia, teet uraa, saat potkut, eroat, menet uudestaan naimisiin, harkitset eteisen maalaamista mintunvihreäksi… Maali loppuu, elämä jatkuu. Täytät 40 vuotta, 60 vuotta. Kunnes heräät 80-vuotiaana, keität kahvit ja otat sokerittoman, lastulevyltä maistuvan pullan. Pureskelet sitä – ja äkkiä onkin jo ilta.

Maku muuttuu myös. Jos ajattelit nelikymppisenä katsoa uudestaan sen elokuvan, jota rakastit parikymppisenä, niin älä! Se ei ole yhtä hyvä enää. Ja muoti, mitä se on? Jos pidät aina samoja vaatteita niin mitä sitten: Olet muodissa aina silloin tällöin. Farkkuja ei muutenkaan ole tehty miehille, joilla on… elintasoa.

Luvassa paljon, paljon muitakin osuvia faktoja eletystä elämästä!

Osallistumismaksu: jäsen 20 €, avec 30 €. Ilmoittautumiset viimeistään 21.1.2023. Yhdistykselle varatut 30 paikkaa ovat nyt kaikki täynnä!

Maksut yhdistyksen tilille 15.2.2023 mennessä, maksuviite 1122.


LÄMPÖJOOGATUNTI

Tiistai 7.3.2023 klo 16.30 - 17.30

Olethan paikalla jo hyvissä ajoin eli klo 16.15, sillä ulko-ovi lukitaan klo 16.30!!!

Joogastudio Hetki, Äestäjänkatu 6, Pori (käynti sisäpihan puolelta)

Nyt päästään kokeilemaan 30 asteista lämpöjoogatuntia. Lempeillä tunneilla, kuten yinjoogassa, lämmön avulla keho rentoutuu ja avautuu helpommin. Virtaavilla flowjoogan tunneilla lämpö tuo oman elementtinsä haastaen ja sulattaen kehoa. Lämpötunteja ennen ja niiden jälkeen on suositeltavaa juoda riittävästi.

Joogastudio Hetkessä on kaikki tarvittavat joogavälineet. Voit toki tuoda tunnille myös oman joogamattosi ja muut välineet. Voit myös halutessasi ottaa tunnille mukaan oman pienen pyyhkeen estämään käsien liukumista matolla. Pukeudu mukaviin, joustaviin vaatteisiin. Joogaamme paljain jaloin, joten et tarvitse sisäpelikenkiä.

Varaa halutessasi mukaan villasukat loppurentoutusta varten.

Tilaisuus on ensisijaisesti jäsenille, heille maksuton, mahtuu 18 osallistujaa. Jos tilaa jää, myös avecin voi ottaa mukaan, häneltä maksu 10 € käteisellä paikan päällä. Joogan jälkeen iltapalatarjoilua!

Ilmoittautumiset ja mahdolliset ruoka-aineallergiat 28.2.2023 mennessä.


JOUTSENLAULU MUSIKAALI

Lauantai 18.3.2023 klo 19.00

Promenadisali, Pori

Musikaali kertoo Yö-yhtyeestä. ”Musikaali on kunnianosoitus Jussi Hakulisen ja Olli Lindholmin mittavalle elämäntyölle, joka on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen suomalaisten sydämiin ”, kertoo käsikirjoittaja Katariina Leino.

Musikaalin tuottaa Suomen Musiikkiteatteri. Olli Lindholmia esittää muusikko Matti Mikkonen alias Matthau Mikojan, joka on Popedan alkuperäiskitaristin Arwo Mikkosen poika. Hän on luonut uraa muun muassa Bloodpit-yhtyeen keulakuvana sekä omalla bändillään. Teatterikokemusta hänellä on mm. Juice Leskisen roolista Viidestoista yö - musikaalissa. Jussi Hakulista esittää Erik Kraemer, joka on nähty musiikkiteatterilavoilla mm. Rauli Badding Somerjokena sekä Mikko Alatalona. Muissa rooleissa nähdään mm. Elisa Lairikko, Simo Pirttimaa, Jussi Ojanen, Simo Stenman ja Petri Lairikko.

Osallistumismaksu: jäsen 20 €, avec 30 €.

Ilmoittautumiset ja maksut yhdistyksen tilille viimeistään 15.2.2023. Maksuviite 1135.  Yhdistykselle on varattu 30 lippua.