Porin Seudun Merkonomit Ry

ILMOITTAUTUMISET JA MAKSUT

Ilmoittautumiset yhdistyksemme jäsentapahtumiin joko sähköpostilla porinmerkonomit@gmail.com tai puh. 040 748 2450/Leila Kantonen. Voit halutessasi jättää ääniviestin puhelimen vastaajaan tai lähettää teksti- tai Whatsapp-viestin. HUOM! Yhdistyksemme tilinumero muuttui joulukuussa 2022, uusi numero on FI54 5700 8120 6997 10. Osallistumismaksujen viitenumerot tapahtumakohtaisesti.  

Tulevat tapahtumat:

VAIMONI ON TOISTA MAATA -ESITYS KIRJURINLUODON KESÄTEATTERISSA

Keskiviikkona 5.7.2023 klo 18:00

Kirjurinluodon kesäteatteri, Pormestarinpolku 1, Pori

Vaimoni on toista maata  Kirjurinluodon kesäteatterin näyttämöllä nähdään pariskuntaillallinen, jossa et haluaisi olla osallisena, mutta jonka ehdottomasti haluat nähdä! Ennen kuin illallinen saadaan päätökseen, luvassa on hulvaton keitos täynnä villejä väärinkäsityksiä, kohtuuttomia käänteitä sekä mahdottomia muutoksia hääsuunnitelmiin. Rooleissa Joonas Nordman, Maria Kuusiluoma, Jenni Kokander ja Miika Muranen.

Osallistumismaksu: Porin yhdistyksen jäsen 15 euroa, muut 25 euroa. Hinta sisältää teatterilipun lisäksi kahvitarjoilun väliajalla. Olemme kutsuneet myös Turun ja Tampereen merkonomeja mukaan tähän esitykseen. Lippuja varattuna yhteensä 60 kpl.

Ilmoittautumiset viimeistään 5.6., samalla ilmoitettava mahdolliset allergiat (esim. gluteeniton). Maksut yhdistyksen tilille 26.6. mennessä, maksuviite 1151.


MAKUMATKA LUVIAN SAARISTOON

Sunnuntaina 6.8. klo 14-18

Purjehdus Kaljaasi Ihanalla. Purjehduksen lähtö- ja paluusataman osoite Laitakarintie 345, Luvia.

Olemme varanneet 30 paikkaa tälle yleisöpurjehdukselle, tervetuloa matkalle mukaan!

Lähtö klo 14 Luvian Laitakarista, kulkeminen sinne omin kimppakyydein.. Purjehdukselle on hyvä saapua n. 15 minuuttia ennen lähtöä. Laitakarista suuntaamme kansallispuiston maisemista nauttien Ryöväskerin saarelle tutustumaan ja ruokailemaan Villa Poseidonin saarikohteeseen. Saaressa toimi aikoinaan puolustusvoimien merivartioasema, joka on nykyään täyden palvelun majoitus ja elämyskohde. Pysähdymme ruokailemaan ja tutustumaan Villa Poseidonille noin kahden tunnin ajaksi. Tarjolla on laaja kattaus paikallisista raaka-aineista koottuja perinteisiä saaristolaispöydän herkkuja ja keittiön omia luomuksia. Ruokailun ja paikkaan tutustumisen jälkeen purjehdimme takaisin Laitakariin. Purjehduksen kokonaiskesto ruokailuineen 4 tuntia. Villa Poseidonilla on jonkin verran portaita, joten kohde ei ole täysin esteetön.

Osallistumismaksu: jäsen 40 euroa, avec 60 euroa

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 3.7. mennessä. Maksut yhdistyksen tilille 22.7. mennessä, maksuviite 1177. Mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoitettava viimeistään viikkoa ennen purjehdusta.


PÄIVÄRETKI ETELÄ-POHJANMAALLE KULTTUURIN JA SHOPPAILUN MERKEISSÄ

Lauantaina 12.8. klo 8.00-21.15

Lähtö klo 8.00 Porin Matkakeskuksesta (ellei toisin ilmoiteta) kohti Etelä-Pohjanmaata.

Retkipäivä sisältää useita eri tutustumiskohteita, joista voit katsoa lisätietoja avautuvista linkeistä. 

klo 10.00 saapuminen Jalasjärvelle, jossa tutustuminen ja ostosmahdollisuudet Lennolin tehtaanmyymälässä. https://kuluttajat.lennol.fi/myymalat,  Klo 10.45 matka jatkuu kohti Seinäjokea.

klo 11.30 Lounas Hotelli-Ravintola Almassa, joka on yksi Seinäjoen vanhimmista rakennuksista ja perustettu entiseen rautatieläisten juhlataloon. www.hotelalma.fi Alkuruokapöytä, keitto, kahvi/tee ja jälkiruoka. Lounas on tarjolla seisovassa pöydässä. Alkuruokapöydässä tarjolla salaatteja, kylmää kalaa, kylmää lihaa sekä leivät ja levitteet.

klo 12.30 Siirtyminen bussilla tai kävellen n. 300 m päässä sijaitsevaan Seinäjoen Aalto-keskukseen. Opastettu kävelykierros Aalto-keskuksessa. Pääosin 1960-luvulla Seinäjoelle rakennettuun arkkitehti Alvar Aallon suunnittelemaan hallinto- ja kulttuurikeskukseen kuuluu 6 rakennusta. Kävelykierroksella tutustutaan Lakeuden Ristin kirkon lisäksi kaupungintaloon, kaupunginteatteriin sekä Aalto-kirjastoon, jossa on myös Aalto-lasikokoelma. Aalto-kirjaston viereen on avattu vuonna 2012 JKMM-arkkitehtien suunnittelema Apila-kirjasto, jossa vieraillaan myös.  www.visitlakeus.fi/kohdekortit/seinajoen-aalto-keskus

klo 14.15 Lähtö kohti Ylistaroa.

klo 14.45 Saapuminen Ylistaroon Wanhalle Markille. Tutustuminen Wanhan Markin pohjalaistalon pihapiirissä toimivaan Eläinten vanhainkotiin sekä ostosmahdollisuudet pohjalaistalossa toimivassa asuste- ja sisustusmyymälässä. www.wanhamarkki.fi  Klo 15.45 jatketaan matkaa.

klo 16.00 Saapuminen Pirulan Tilalle, joka on viinejä, siidereitä ja muita marjapohjaisia juomia valmistava yritys. Tuotteet valmistetaan puhtaista kotimaisista raaka-aineista kotimaisella ammattitaidolla. Mahdollisuus kuulla tilan tarinaa sekä juomien valmistuksesta ja ostaa tuotteita. www.pirula.fi

klo 16.45 Lähtö kotimatkalle.

klo 17.45 Saapuminen Jalasjärven Juustoporttiin, jossa ryhmällemme on varattu kahvia ja teetä pienen suolaisen kera. Ostosmahdollisuudet Juustoportin herkkumyymälässä; uniikki juustotiski uutuuksineen ja klassikoineen, kotimaisten pienten tuottajien erikoistuotteet. www.juustoportti.fi. 

klo 18.45 Kotimatka jatkuu, noin klo 21.15 paluu Poriin.

Osallistumismaksu: jäsen 30 euroa, avec 45 euroa

Ilmoittautumiset viimeistään 1.8., samalla ilmoitettava mahdolliset ruoka-aineallergiat. Maksut yhdistyksen tilille 7.8. mennessä, maksuviite 1180.